Foci

NB1, 11. forduló, beharangozó 2.0

Az OTP Bank Liga 11. fordulójának keleti rangadóján a Debrecen fogadja a Diósgyőrt, a bajnok Videoton az Üllői útra látogat.

A Debrecen erős győzelmi kényszerrel a tudalattijában fogadja az ősi ellenfelet, a Diósgyőrt.

A DVSC a Győr pénteki sikere miatt átmenetileg a második helyre szorult, hogy visszavegye a vezetést, meg kéne vernie a Diósgyőrt, amely viszont a harmadik helyre pályázik.

A múlt héten a Győrt legyőzte a Diósgyőr, ami akkor jó hír volt Debrecenben, most inkább baljós jelnek tűnik, igaz, a DVTK idegenben már annyira vitéz, mint hazai közönség előtt.

“Várhatóan rengeteg drukker érkezik Miskolcról, csakhogy nekünk is nagyon jó szurkolótáborunk van. Küzdelmes találkozót várok, és természetesen ezúttal is nyerni szeretnénk. Lendületben vannak a borsodiak, de mi csak magunkkal foglalkozunk” – foglalta össze várakozásait a dvsc.hu-n Kondás Elemér, a Loki mestere.

“Az OTP Bank Ligában idén mindenkinek van esélye mindenki ellen. Ezt az esélyt szeretnénk megragadni vasárnap Debrecenben. Abban, hogy a csapatunk olyan eredménysorral érkezik Debrecenbe, ami további önbizalmat adhat” – bizakodott a dvtk.eu-n Benczés Miklós, a DVTK vezetőedzője.

DVSC-TEVA – Diósgyőri VTK 16 óra (m1, ÉLŐ)
Debrecen, Vezeti: Iványi zoltán

A Ferencváros a Détári-érában lendületet vett – aztán javuló játéka ellenére maradt a sereghajtók között. A múlt héten balhés meccsen kapott ki Kecskeméten, és a bajnok Videotonnal hazai közönség előtt is meggyűlhet a baja.

Ami a Vidit illeti, a múlt héten kitömte a ZTE-t, amire a zalaiak idei mélyrepülése miatt csak kevéssé lehet alapozni.

Paulo Sousa óvatosan áll a ferencvárosi túra elé, a Videoton portugál trénere nehéz meccset jósolt a vidi.hu-n.

“A Fradi talán mostanra került a legjobb formájába, segíti őt a közönsége is, mégis bízom benne, hogy végre sikerül idegenben is három ponthoz jutnunk.”

Ferencváros-Videoton FC 18 óra (SPORT2, ÉLŐ)
Budapest, Albert Stadion, Vezeti: Kassai Viktor

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik