Foci

Juve-Milan és Inter-Napoli a hétvégén

Két rangadót is rendeznek a hétvégén az olasz labdarúgó-bajnokságban: a Juventus a Milant fogadja, az Inter pedig a Napolit.

Az elmúlt hetekkel ellentétben Massimiliano Allegri, a címvédő Milan vezetőedzője több, korábban sérült játékossal is számolhat, ugyanis Massimo Ambrosini és Kevin-Prince Boateng is felépült.

Zlatan Ibrahimovic már szerdán, a cseh Viktoria Plzen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen is pályára lépett, ráadásul gólt és gólpasszt jegyzett.

A listavezető Juventus jól kezdte az idényt, ám a legutóbbi két összecsapásán csak döntetlent játszott Antonio Conte alakulata.

A Napoli története első BL-sikerét követően utazik a Internazionaléhoz, ám a nápolyi csapatban nem léphet pályára az ügyeletes gólgyáros, Edinson Cavani, aki bokasérülés miatt került a partvonalon kívülre.

“Rendkívül nehéz mérkőzés lesz számunkra, de nem csak Cavani hiánya miatt. Az Inter kiváló csapat, nagyszerű edzővel” – nyilatkozta Aurelio De Laurentiis, a Napoli elnöke.

A milánói kék-feketék az új edző, Claudio Ranieri irányításával mindkét mérkőzésüket megnyerték. A második helyen álló Udinese ezúttal a Bolognát látja vendégül.

Serie A, 6. forduló
Szombat:
AS Roma-Atalanta 18 óra
Internazionale-Napoli 20 óra 45
Vasárnap:
Novara-Catania 12 óra 30
Cesena-Chievo 15 óra
Fiorentina-Lazio 15 óra
Lecce-Cagliari 15 óra
Palermo-Siena 15 óra
Parma-Genoa 15 óra
Udinese-Bologna 15 óra
Juventus-AC Milan 20 óra 45
Az állás: 1. Juventus 8 pont, 2. Udinese 8 pont, 3. Genoa 7 pont, 4. Napoli 7 pont, 5. Fiorentina 7 pont

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik