Foci

Juhász Roland csapata harcosságát dicséri

Az Anderlecht magyar védője szerint a Lokomotiv Moszkva ellen megnyert Európa Liga-mérkőzésen nem tudtak a saját stílusukban játszani.

A Juhász Rolanddal a soraiban felálló belga Anderlecht csütörtökön nehéz mérkőzést nyert meg 2-0-ra a Lokomotiv Moszkva otthonában, ezzel a magyar válogatott védő csapata két mérkőzés után százszázalékos az Európa Liga csoportkörében.

Az Anderlecht már a 11. percben vezetett, de a belgák a szerencséjüknek is köszönhetik a győzelmét, miután a második félidő elején a Lokomotiv egy elmaradt tizenegyesnél és egy érvénytelenített gólnál is jogosan reklamálhatott.

A hazaiak kihagyták a helyzeteiket, a vendégek viszont a második találatukat is megszerezték a 71. percben, ezzel elvitték a három pontot.

“Voltak nehéz pillanataink a második félidő első 15 percében, ez az időszak kulcsfontosságúnak bizonyult a meccsen. Minden találkozó más. A pálya talaja nem volt ideális arra, hogy a saját stílusunkban futballozzunk. Mindig megpróbálunk látványosan játszani, most azonban megmutattuk a másik oldalunkat is, hogy küzdeni is tudunk” – idézi az UEFA honlapja Juhász Roland mérkőzés utáni szavait.

Az L-csoport másik mérkőzésén is érdekelt volt egy magyar játékos, Szabics Imre gólpasszt is adott az AEK Athén otthonában az utolsó percekben szerzett gólokkal 2-1-es győzelmet arató Sturm Graz tagjaként.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik