Foci

Hajnal is segített győzni a Stuttgartnak

A magyar középpályás hathatós segítségével nyert a Kaiserslautern otthonában a VfB Stuttgart a Bundesliga pénteki mérkőzésén.

Az első félidő szinte esemény nélkül telt a német bajnokság pénteki játéknapjának egyetlen mérkőzésén. A Kaiserslautern és a Stuttgart összecsapásán a 47. percig kellett várni az első helyzetig, akkor Hajnal szöglete után Boulahrouz fejelt alig a kapu mellé.

Az 52. percben aztán megérkezett a vendégek gólja, amely nagy mértékben Hajnal Tamásnak köszönhető. A magyar középpályás a 16-os vonalánál nagyot küzdött a labdáért, majd jól ugratta ki Boulahrouzt. A holland középre passzolt, az érkező Cacau pedig 4 méterről a kapuba lőtt (0-1).

Az első gól:

A 68. percben nagyot védett a Stuttgart kapusa, Ulreich, amikor Sehter 14 méteres lapos lövését lábbal hárította. Helyzet a vendégek kapuja előtt, aztán mégis a Stuttgart lőtt gólt ismét. Hajnal hozta fel a labdát, Okazakinak adta, aki még tovább passzolta a Stuttgartban 50. meccsét játszó Boulahrouznak, a holland 17-ről rátűzte, a labdája megpattant és a hálóban kötött ki (0-2).

A 74. percben kettő az egyben mehetett kapura a Lautern, de Sehter és Fourtunis addig-addig passzolgatott egymásnak, amíg szépen lassan elhalt a ziccer.

A folytatásban már csak erőlködtek a hazaiak, akik továbbra is erőtlenek odahaza. Hajnalt egyébként a 89. percben lecserélte a Stuttgart mestere, Bruno Labbadia.

Eredmény – Bundesliga
Kaiserslautern – VfB Stuttgart 0-2
gólszerzők: Cacau (52.), Boulahrouz (69.)

 


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik