Foci

Torghelle egyre közelebb a Honvédhoz

Torghelle Sándor és az OTP Bank Ligában szereplő Budapest Honvéd tárgyalásban áll egymással, a labda a játékos térfelén pattog.

A 29 éves Torghelle Sándor az utóbbi éveket légiósként töltötte Angliában, Görögországban és Németországban. Legutóbbi klubja, a Fortuna Düsseldorf idén nyáron bontott vele szerződést, honfitársunk azóta csapat nélkül van.

A játékos menedzsere, Vörösbaranyi József a minap úgy nyilatkozott, hogy egy-két külföldi együttes mellett három-négy magyar gárda is képben van a csatárt illetően, a többi közt a Ferencváros neve is felmerült pletyka szinten. Torghelle már egy ideje a Budapest Honvéd együttesével edz, az Nso.hu csütörtöki cikke szerint pedig pénteken akár be is jelenthetik a klubnál a játékos érkezését. A Sport24.hu az ügyben megkereste Supka Attilát, a kispesti alakulat vezetőedzőjét.

„Még folynak a tárgyalások Torghelle Sándorral, ő dönt arról, hogy elfogadja-e az ajánlatunkat. Mindenféleképpen erősítés lenne, mégiscsak egy 42-szeres válogatottról van szó, aki évek óta meghatározó szerepet tölt be klubjaiban” – mondta a tréner honlapunknak.

Torghelle egyébként korábban már egy szezon erejéig erősítette a Honvédot a bajnokságban, a 2000-01-es szezonban 18 mérkőzésen négy gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik