Foci

Felfüggesztett fogház a balhézó fradistáknak

Egy év hat hónap, két évre felfüggesztett fogházra ítélték a Kecskeméten ittasan verekedő két Fradi-szurkolót.

A vasárnapi Kecskemét-Ferencváros (1-0) bajnoki labdarúgó-mérkőzés után már a bíróság előtt felelt tettéért az a két Ferencváros-szurkoló, akik a meccs napján összevertek egy szintén ittas hazai drukkert – számol be róla a baon.hu.

A 19 és a 21 éves vádlott korábban nem volt büntetve, a vallomások szerint a meccs délutánján 2-3 üveg sört fogyasztottak el, majd a Kecskemét győzelmével végződő bajnoki lefújása után vettek egy üveg bort és a vasútállomás felé indultak. Ekkor találkoztak a később megvert férfival és társaságával, majd szóváltás után a sértetthez vágták az üveg bort, aki hiába volt szintén ittas, el tudott hajolni az üveg elől.

Ennyivel azonban nem úszta meg a KTE-drukker, a két budapesti szurkoló ütötte és rúgta, ráadásul a támadók miután már egyszer elhagyták a helyszínt, újra visszatértek megverni a férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Garázdaság és testi sértés miatt a vádlottakat egy év hat hónap fogházra ítélték, amelynek a végrehajtását két évre felfüggesztette a bíróság. Az ítélet jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik