Foci

Balhé a Kecskemét-Fradi után, három sérült

Húsz FTC-szurkolót állítottak elő vasárnap Kecskeméten, ahol a Ferencváros bajnoki labdarúgó-mérkőzésen szerepelt.

A fővárosi csapat kecskeméti labdarúgó-mérkőzésére érkező szurkolói közül már délelőtt 16 embert előállítottak garázdaság miatt, de ők este elhagyhatták a várost – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

A mérkőzés közben egy embert pirotechnikai eszközökkel való visszaélés miatt állítottak elő, őt gyorsított eljárásban pénzbüntetésre ítélték – tette hozzá a sajtóreferens. Nyíkos Tamás főhadnagy közlése szerint a mérkőzés után rendbontás miatt három embert állítottak elő garázdaság miatt, közülük ketten őrizetbe kerültek.

A vasárnap délután lejátszott mérkőzés közben nem történt rendbontás a kecskeméti stadionban, petárdát sem dobtak a pályára.

A delmagyar.hu internetes portál reggel arról számolt be, hogy három kecskeméti szurkoló sérült meg a verekedésben.

A megyei rendőr-főkapitányság közleményére hivatkozva hozzáteszik, hogy az egyik férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, miután egy 21 és egy 19 éves Ferencváros-szurkoló előzetes szóváltás után egy kocsma mellett bántalmazta. Egy 43 és egy 21 éves férfi szintén az utcán vert véresre két hazai drukkert, akiket a mentők láttak el – olvasható az oldalon.

A zöld gyepen egyébként a Kecskemét nyert 1-0-ra az FTC ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik