Foci

Siófokon pontokat vesztett a Honvéd

A dobogós helyen álló kispestiek gólnélküli döntetlent játszottak a Balaton partján a labdarúgó NB 1-ben.

Az OTP Bank Liga 10. fordulójában a szerdai kupabúcsú után a Honvéd Siófokra utazott, ahol eddig mindössze a Győri ETO tudott nyerni ebben a szezonban.

A találkozó elején leginkább a mezőnyjáték dominált, gólhelyzetet sokáig nem lehetett feljegyezni. A kispestiek azért valamivel aktívabbak voltak, ezt aztán Danilo gólszerzési lehetősége is megerősítette.

A szünetig a hazaiaknál Haraszti, a vendégeknél Abass riogatott még, de gólt nem láthattak a nézők. Abass aztán a második játékrész elején is veszélyeztetett, olyannyira, hogy a kapufát is eltrafálta.

A meccs utolsó negyedére fordulva Sowunmi vehette volna be a Honvéd kapuját, de elpuskázta a helyzetét. A további próbálkozások sem vezettek eredményre, maradt a 0-0, ami azt jelenti, hogy a tabella harmadik helyét elfoglaló Honvéd először játszott döntetlent a szezonban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló
BFC Siófok-Budapest Honvéd 0-0
Siófok, 1500 néző, v.: Andó-Szabó
Siófok: Milinte – Kiss Zs., Nyári, Fehér, Szabó – Sowunmi (Csermelyi 73.), Tusori, Kecskés, Melczer (Mogyorósi 43.) – Haraszti – Bozovic (Huszák 59.). Vezetőedző: Mihalecz István
Honvéd: Kemenes – Lovric, Botis, Debreceni, Hajdú – Hidi, Horváth A. (Ivancsics a szünetben) – Abass (Németh N. 82.), Zelenka (Harmony 73.), Tchami – Danilo. Vezetőedző: Supka Attila
Sárga lap: Kecskés (56.), Nyári (59.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik