Foci

Őrült meccsen ikszelt Pakson a Pécs

Elképesztően fordulatos, nem mellesleg nyolc gólt hozó mérkőzésen játszott 4-4-es döntetlent az MVM Paks a Pécsi MFC-vel az OTP bank Ligában.

A hazai pályán játszó Paks kezdett aktívabban a Pécs elleni bajnokin, ám hiába a hazai próbálkozások, a vendégek szereztek vezetést: a 18. percben eladta a labdát Kis Károly együttese, a kontra végén Andorka játszott Bajzáthoz, a gólvágó pedig nem hibázott.

Nem tartott sokáig a PMFC öröme, ugyanis három minutum alatt fordított a tolnai gárda, előbb Sifter, majd Böde Dánielbólintott a hálóba. Az első félidő további részében többé kevésbé jól zártak a védelmek, illetve a kapusok is helyükön voltak, azonban a fordulást követően szinte azonnal egalizált a Pécs, Nagy Olivér ragasztott bombagólt a hazai kapuba.

 

Ez nem vetette vissza a Paksot, amely kisvártatva újra előnybe került, Böde a tizenhatos előteréből lőtte ki az alsó sarkot. Azt hitte ekkor mindenki, hogy a hazaiak visszakaparintották a kezükbe a gyeplőt, ám még volt fordulat a meccsben, Nagy, majd Petrók zörgette meg Csernyányszki hálóját, előnyből várva az utolsó tíz percet.

A slusszpoén mégis a végére maradt, a nap hőse, Böde a 89. percben mentett meg egy pontot övéinek, a hazai támadó így triplával jeleskedett az összesen nyolc gólt hozó találkozón.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló
Paks, 2130 néző, Vezette: Böcskei Balázs
MVM Paks – Pécsi MFC 4-4 (2-1)
Paks: Csernyánszki – Heffler, Éger, Fiola, Csehi – Bartha (Kiss T. 63.), Sifter, Sipeki (Szatmári 78.), Vayer – Böde , Montvai (Hrepka 69.) Vezetőedző: Kis Károly
Pécs: Dibusz – Regedei, Petrók, Todorovic, Marovic – Lantos, Pintér A. – Demjén (Scepanovic, 75.), Andorka (Horváth Zs. 63.), Nagy O. – Bajzát (Simonfalvi 90.) Vezetőedző: Mészáros Ferenc
Gólszerzők: Sifter (22.), Böde (25., 54., 89.), illetve Bajzát (18.), Nagy O. (48., 66.), Petrók (79.)
Sárga lap: Éger (43.), Sifter (85.), illetve Marovic (6.), Bajzát (75.), Nagy O. (85.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik