Foci

Az utolsó percben egyenlített a Loki Kaposváron

A listavezető DVSC-TEVA Coulibaly utolsó percben értékesített büntetőjével mentett pontot Kaposváron.

A Debrecen a győzelem reményében, de egy várhatóan nehéz meccs tudatában érkezett Kaposvárra.

A mérkőzést a vendégek kezdték agilisabban, aztán a Loki-helyzetek között egyszercsak Hegedűs fejese csattant a felső lécen, majdnem megszerezte a vezetést a Rákóczi.

Tíz perc múlva egyenlített a DVSC, már ami a kapufát illeti, Coulibaly ziccerben emelt a keresztlécre, igaz lesen, a francia csatár többi próbálkozását Hajdúch kapus hárította.

A szünet után szép fokozatosan átvette az irányítást a Loki, Coulibaly több gólt is szerezhetett volna, az utolsó húsz perc aztán veszélyes kaposvári ívelésekkel kezdődött. A csereként beállt Harunát találta meg Balázs beadása, a légiós két méterről be is bólintotta a Kaposvár vezető gólját, a Rákóczi támadásban maradt.

Mindez azonban nem volt elég, mert a hosszabbításban büntetőhöz jutott a Loki, Coulibaly pedig belőtte, majd mutogatópárbajba keveredett a Rákóczi drukkereivel, a meccset 1-1-nél fújta le a 11-es miatt reklamáló kaposvári játékosok által körbevett Szabó Zsolt.

A meccs két gólja:

A Debrecen két pontot Kaposváron hagyott, ezzel a vasárnap Diósgyőrben fellépő Győr lépéselőnybe került.

Eredmény – OTP Bank Liga, 10. forduló
Kaposvári Rákóczi – DVSC-TEVA 1-1 (0-0)
Kapovár, 3500 néző, Vezette: Szabó Zsolt
Kaposvár: Hajdúch- Okuka, Graszl K. (Mudresa, 74.), Jánvári, Balázs, Hegedűs (Haruna, 58.), Pedro, Pavlovic – Kulcsár – Alexeev (Jawad, 68.). Vezetőedző: Sisa Tibor
DVSC: Novakovic – Nagy Z., Simac, Mijadinoski, Korhut – Bódi (Kulcsár, 72.), Varga, Illés, Bouadla – S. Nikolic, Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Haruna (80.), illetve Coulibaly (11-esből, 93.)
Sárga lap: Jánvári (76.), illetve Varga József (22.), Pedro (42.), Illés (68.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik