Foci

„Nincs krízis Madridban” – Mourinho

A Real Madrid vezetőedzője szerint nincs ok az aggodalomra a blancók visszafogottabb teljesítménye miatt.

A Real Madrid amilyen jól indította a bajnokságot – a Zaragozát 6-0-ra, a Getafét 4-2-re verte a csapat –, olyannyira megtorpant az elmúlt héten, hogy a fővárosiak kikaptak a Levante vendégeként, és leikszeltek a Racing Santanderrel, vagyis a megszerezhető hat pontból csak egyet kaparintottak meg.

Csak a történeti hűség kedvéért: hét éve nem kezdett ilyen rosszul az együttes.

José Mourinho mindezek ellenére nem pánikol, szerinte attól, hogy az emberek szeretnek krízishelyzetről és drámáról beszélni, attól még jelenleg annyi a helyzet, hogy rossz passzban van csapata: „Egyszerű a játékosokat motiválni amikor gödörbe kerülnek, ugyanis ha olyan nyerő típusok, mint mi, akkor csak új célokat kell kitűzni eléjük” – hangzott a portugál receptje.

“Nagyszerű, ha a szurkolóink úgy gondolják, hogy én vagyok a felelős ezekért a rossz eredményekért. Ennek megfelelően a hétvégi összecsapásunkon a csapat mögé állnak majd, engem kifütyülnek, de az egész mérkőzés alatt támogatni és buzdítani fogják a játékosokat” – tette hozzá.

 

Mourinho a következő bajnokiról is beszélt, amelyet övéi a Rayo Vallecano ellen vívnak majd meg. A szakember már sejti, hogy mi lesz a vendégcsapat felállása, szerinte épp ez a legnagyobb baj José Ramón Sandoval vezetőedzővel: hogy kiszámítható.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik