Foci

Sallói István lett a Kecskemét klubigazgatója

A labdarúgó élvonalban szereplő Kecskeméti TE Sallói Istvánt nevezte ki klubigazgatónak, míg az utánpótlás-képzést Török Lászlóra bízta.

A kecskemetite.hu cikke szerint a kecskeméti klubvezetés úgy döntött, hogy új menedzsmentet állít fel, mivel a pályán kívül is szeretne nagy eredményeket elérni. Ennek értelmében a tulajdonosok csütörtökön megegyeztek Sallói Istvánnal és Török Lászlóval.

„Négy éve kerestük meg először Sallói Istvánt, akkor még nem sikerült megállapodnunk, de kialakult köztünk egy nagyon jó viszony. Sokszor kérhettünk tőle tanácsot vagy segítséget és az elmúlt évben ez az együttműködés egyre intenzívebb lett, például a nemzetközi kupameccseink szervezésében már aktívan is részt vett. Örülünk, hogy elvállalta ezt a feladatot és biztosak vagyunk benn, hogy vezetésével a klub magasabb szintre fog fejlődni” – nyilatkozta Rózsa Pál a klub hivatalos honlapjának.

 

Törökről elmondta, az elmúlt években folyamatosan képezte magát, jelenleg pedig az UEFA Pro Licences tanfolyamát végzi. „Ismeri a helyi viszonyokat, problémákat, kollégákat, ezért bíztuk rá az utánpótlás szakmai irányítását” – mondta Rózsa, aki a tulajdonosok teljes bizalmáról biztosította a két szakembert és sok sikert kívánt munkájukhoz.

Szerdán egy másik változást is bejelentettek a hírös városban, Losonczy László a hónap végén távozik az ügyvezetői posztról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik