Foci

Megint betlizett a Real Madrid

A Real Madrid együttese csak egy 0-0-ás döntetlenre volt képes a Racing Santander otthonában.

A Real Madrid és a hazai pályán szereplő Racing Santander nem sok mindent csinált az első félidőben, legyen elég annyi, hogy először a 46. percben találták el a kaput a csapatok, Callejón fejese azonban minden volt, csak veszélyes nem.

Fordulás után aztán majdnem megszerezte a vezetést a Racing, Serrano kínálta meg egy életerős lökettel a fővárosi kaput, Iker Casillasnak kellett bemutatnia egy fantasztikus védést. A Real a továbbiakban sem találta a fogást ellenfelén, így José Mourinho a hajrában Gonzalo Higuaínt és Kakát is beküldte. Jól tette, mivel így összességében jóval aktívabb lett csapata, ám a győzelemhez ez már kései húzásnak tűnt, ugyanis osztoztak a pontokon a felek, így pár napon belül már másodszor kell pironkodva elhagynia a gyepszőnyeget a blancóknak.

 

Mindeközben az Atlético Madrid ismét kiszakította a gólzsákot: a matracosok a 27. percben egy szöglet utáni öngóllal szereztek vezetést, majd szép lassan bedarálva a Sporting Gijónt magabiztos győzelmet arattak. Radamel Falcao megtalálta a portói cipőjét, a támadó ugyanis újfent beköszönt, a kolumbiai a hétvégi tripláját követően most duplával jelentkezett.

Egy kis Falcao-varázslat:

Ha kínkeservesen is, de nyert a Málaga is, ki más, mint Santi Cazorla szerezte a három pontot érő találatot az Athletic Bilbao ellen. A Levante a meccset tíz emberrel befejező Rayo Vallecano otthonában nyert 2-1-re.

Eredmények – La Liga, 5. forduló
Atlético Madrid – Sporting Gijón 4-0 (1-0)
Gólszerzők: Lora (27. – öngól), Salvio (68.), Falcao (72., 80.)
Racing Santander – Real Madrid 0-0
Málaga – Athletic Bilbao 1-0 (0-0)
Gólszerző: Cazorla (62.)
Rayo Vallecano – Levante 1-2 (0-2)
Gólszerzők: Tamudo (72.) illetve Valdo (10.), Ballesteros (28.)
Piros lap: Botelho (78.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik