Foci

Mourinho: piszkos volt a játék

A Real Madrid meglepő vereséget szenvedtett a Levante ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.

Ahogyan arról írtunk, Cristiano Ronaldóék 1-0-ra kaptak ki a Levante otthonában úgy, hogy a 41. perctől emberhátrányban fociztak.

A Levante a tavalyi szezonban is megverte a Real Madridot, 2-0-ra, ugyanakkor az egy spanyol kupavisszavágó volt, és az első meccset a királyi gárda nyerte 8-0-ra. Most nem lehet kizárólag arra fogni a vereséget, hogy Sami Khedirát a 41. percben kiállította a játékvezető.

Koone találata:

Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője szerint játékosainak a foci piszkos oldalával kellett megismerkedniük.

“Nem akarom a Levante érdemeit kisebbíteni, ahogy mindig, úgy ezúttal is azt játszották odahaza, amit tudnak. Gratulálok azért, amiért tudták, mikor kell időt húzni, mikor kell provokálni, mikor kell színészkedni, hogyan kell csalni a játékot. Az a helyzet, hogy a játékosaim ezekhez a körülményekhez nincsenek hozzászokva” – idézi Jose Mourinhót a thenational.ae.

“Úgy érzem, a játékvezető is hibás, mert egy kiegyenlített mérkőzésen nem fair kiállítani egyik csapatból sem. Ettől függetlenül a felelősség az enyém és a pályán lévő játékosoké” – fejezte be értékelését Mourinho.

Nos, azért a Real játékosait sem kellett félteni, Khedira kiállítása nyilvánvaló törlesztés volt, Pepe pedig hozta szokásos formáját: a két realos viselkedéséről az alábbi két videó tanúskodik.

Khedira törlesztése és kiállítása:

Pepe a szokásos formáját hozta:

A Barcelona – amely 8-0-ra nyert az Osasuna ellen – előnyt kovácsolt a Real vereségéből, és visszaszerezte azt a pozíciót, amelyet a Real Sociedad elleni pontvesztés után maga mögött hagyott.

Hír még a Real Madrid háza tájáról, hogy a csapat állítólag a 2012-es olimpiát követően szerződteti a brazil Neymart.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik