Foci

Kondás Elemér: csúsztunk, másztunk

A Debrecen 4-2-es győzelmet aratott a Paks ellen az OTP Bank Ligában, ezzel továbbra is vezeti a bajnokságot kilenc fordulót követően.

A Győr mellett a Debrecen is behúzta nyolcadik sikerét a labdarúgó NB 1-ben, így fej fej mellett vezetik a tabellát – továbbra is.

Ahogyan arról beszámoltunk, a Loki 4-2-re verte meg az Európa Liga-szerepléstől egy kicsit fáradó Paksot. Az első játékrészben csak egy gól született, amit még fordulás után kiegyenlített a Tolna megyei gárda, de aztán beindult a hazai henger.

A találkozó összefoglalója:

Kondás Elemér, a hazaiak szakvezetője szerint változatos meccsen van túl a két csapat, ahol hol a Debrecen, hol a Paks játszott jobban. A tréner dicsérte a csereként beálló Nikolicot és Selim Bouadlát.

“Sokat tettünk a sikerért. Azt kértük a játékosoktól, hogy az első perctől kezdve az utolsóig küzdjenek, csússzanak, másszanak, ezt megvalósították, rúgtak nagyon szép gólokat, tehát összességében elégedett vagyok velük” – mondta Kondás.

“Ott volt a fordulópont, hogy 1-1-nél nem tudtunk legalább még öt-tíz percig birtokolni a labdát, pedig akkor éreztem, hogy benne lehet a játékban a nagyobb meglepetés. A gól előtt is voltak lehetőségeink, arról nem is beszélve, hogy az első félidőben három-négy óriási lehetőséget hagytunk ki, ami megbosszulta magát” – értékelte a mérkőzést Kis Károly, a Paks vezetőedzője.

Vereségével a Paks visszacsúszott a tabella 11. helyére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik