Foci

NB 1, 9. forduló, beharangozó, 2.0

Két mérkőzéssel folytatódik az OTP Bank Liga 9. fordulója, a Paks debreceni és az FTC győri vendégjátéka sem lesz egyszerű eset.

A DVSC a múlt héten gólképtelen volt Siófokon, ami két pontjukba került, a Diósgyőr ellen hazai pályán szintén ikszelt a Paks. A vendégek mestere, Kis Károly a Sport24-nek azt mondta, a számukra szokatlan idénykezdet után el szeretének indulni felfelé, de ennek nem biztos, hogy egy Deberecen elleni idegenbeli siker lesz az első jele.

Kondás Elemér, a Loki trénere a dvsc.hu-n dicsérte a paksiakat, de úgy véli, hogy ha figyelnek, nem lesz gond begyűjteni a három pontot.

DVSC-TEVA – MVM Paks 16 óra (m1, ÉLŐ)
Debrecen, Vezeti: Szilasi Szabolcs

A zöld-fehér találkozó vendége, a Ferencváros a múlt héten a ZTE ellen megszakította nyeretlenségét, így önbizalommal felvértezve látogathat a Rába-partra. Erre szükség is lesz, mert a Győr hiába játszott gólnélküli döntetlent Kaposváron, hazai pályán az ETO a találkozó esélyese.

Détári Lajos az ftc.hu-n kemény munkát ígér a Fradi hétköznapjaira, a meccsre pedig azt, hogy tisztelik a Győrt, de csak a pályáralépés pillanatáig, mert idegenben is támadófocit vár a zöld-fehérektől.

Ugyanezen a honlapon Csertői Aurél, a győriek vezetőedzője azt nyilatkozta, tudja, hogy az FTC jó erőkből áll, az új edző, illetve az első győzelem pedig veszélyessé teheti az ellenfelet, száz százalékot kell ellenük nyújtani.

Győri ETO FC-Ferencváros 18 ó
Győr, ETO Park, Vezeti: Bognár Tamás

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik