Foci

Falcao-triplával hengerelt az Atlético

Az Atlético Madrid 4-0-ra ütötte ki a Santandert, míg a Rayo Vallecano és a Zaragoza megszerezte első győzelmét a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Az Atlético Madrid számára csak a győzelem volt elfogadható a Santander ellen, ugyanis a kisebbik madridi csapat egy döntetlennel és egy vereséggel a 17. helyen szerénykedett a forduló előtt.

Nos, a Matracosok ezt szem előtt tartották, ugyanis Falcao két góljával – a másodikat tizenegyesből szerezte – 2-0-ás előnyt mutatott a félidőben az eredményjelző.

Falcao a második felvonásban is eredményes volt, az 55. percben a kolumbiai támadó megszerezte saját maga, és csapata harmadik találatát. A hab a tortán Adrian gólja volt, így az Atlético 4-0-val küldte haza a Santandert.

Így nyert az Atlético Madrid:

A fővárosi Rayo Vallecano nem utazott sokat következő mérkőzésére, ugyanis csak Madrid külvárosa volt a cél. Az újonc a Getafe vendégeként nyerni tudott: Michu a 4. percben talált be, így a Darazsak két döntetlen után megszerezték első győzelmüket (0-1).

A Zaragoza is első sikeréért hajtott – Pintér Ádámot nem nevezték a találkozóra – az Espanyol ellen. Luis Garcia és Javi Lopez találata után 1-1-re állt az összecsapás, amikor a 86. percben a katalánok gólszerzőjét kiállította a játékvezető. Ezt kihasználva, és minden erejüket összpontosítva a hazaiak a 92. percben megszerezték a győzelmet: Luis Garcia másodszor volt eredményes (2-1).

Eredmények-Primera Division, 4. forduló

Atlético Madrid-Racing Santander 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Falcao (23., 36.-büntetőből, 55.), Adrian (78.)

Real Zaragoza-Espanyol 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Luis Garcia (29., 92.), illetve Javi Lopez (71.)
Piros lap: Javi Lopez (86.)

Getafe-Rayo Vallecano 0-1 (0-1)
Gólszerző: Michu (4.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik