Foci

A Loki hatgólos meccsen verte a Paksot

A Debrecen hazai pályán 4-2-es győzelmet aratott a labdarúgó OTP Bank Liga 9. fordulójában.

A Debrecen az előző körben Siófokon először veszített pontokat a szezonban, Kondás Elemér csapata most hazai pályán, a középmezőnyben tanyázó Paks ellen térhetett vissza a győzelmek útjára.

A Loki hamar vezetést szerzett, a 9. percben egy jobb oldali szabadrúgás után Csehi a saját kapujába csúsztatott, öngóllal lett 1-0 az állás.

A Paks is jelezte az első félidőben, hogy nem kívánják olcsón adni a bőrüket, előbb Montvai, majd Bartha előtt adódott nagy egyenlítési lehetőség, de nem tudták gólra váltani a helyzetet a tolnaiak.

A második félidőben aztán mégis érkezett az egyenlítő találat, Bartha beadása után Vayer volt eredményes a 61. percben (1-1). Nem sokáig örülhetett az egyenlítésnek a Paks, pár perc elteltével ismét a hazaiaknál volt az előny, miután Nikolic középre adását Coulibaly közelről a kapuba továbbította (2-1).

A hazaiak nem álltak le, egy szabadrúgás után Varga csúsztatta a vendégek kapujába az újabb gólt, már kétgólos volt a Loki előnye (3-1). A rendes játékidő vége előtt Vayer csökkentette a hátrányt egy szép lövéssel (3-2), de a Debrecen egyből visszaállította a különbséget, Bouadla passza után Coulibaly a kapust is kicselezve lőtt a hálóba (4-2).

A mérkőzés összefoglalója:

Kondás Elemér együttese hatgólos meccsen nyert , kilenc forduló alatt a nyolcadik győzelmét aratta.

Eredmény – OTP Bank Liga, 9. forduló
DVSC-TEVA – MVM Paks 4-2 (1-0)
Debrecen, 6000 néző, V: Szilasi
DVSC: Novakovic – Nagy Z., Máté, Mijadinoski, Korhut – Bódi (Yannick 62.), Varga J., Szakály (Dombi 83.), Bouadla – Kulcsár (Nikolic 66.), Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér
Paks: Csernyánszki – Heffler T., Éger, Fiola, Csehi – Bartha (Magasföldi 83.), Böde, Báló (Kiss T. 74.), Vayer – Hrepka, Montvai (Szatmári 74.). Vezetőedző: Kis Károly
Gólszerző: Csehi (9. öngól), Coulibaly (66., 91.), Varga J. (75.), illetve Vayer (61., 89.)
Sárga lap: –
Piros lap: –

Ajánlott videó

Olvasói sztorik