Foci

Nem született gól az Inter-Roma rangadón

Gólnélküli döntetlent játszott egymással az Inter és az AS Roma az olasz labdarúgó-bajnokságban. A meccset Stekelenburg szerencsétlen sérülése árnyékolta be.

Két rossz formában lévő alakulat találkozott egymással a Serie A 3. fordulójának egyik rangadóján, a kérdés az volt, hogy az Inter vagy a vendég AS Roma megtöri-e gyenge sorozatát.

A hazai pályán szereplő milánóiak Gian Piero Gasperini vezetőedző irányítása alatt elveszítették a Szuperkupát a Milannal szemben, a Palermo otthonában vereséggel kezdték a bajnokságot, míg a Bajnokok Ligájában szerdán saját közönségük előtt zakóztak a Trabzonspor ellen.

A Roma szurkolói sem örülhettek eddig jó eredményeknek Luis Enrique irányítása alatt, Tottiék kiestek a Slovan Bratislava ellen az Európa Liga selejtezőjéből, a bajnoki szezont pedig a Cagliari elleni hazai vereséggel indították.

Nem véletlen, hogy mindkét csapatnak fontos lett volna a győzelem a szombat esti összecsapáson, de egyik fél sem tudott betalálni. A 18. percben a vendégek nyáron igazolt kapusát, Stekelenburgot le kellett cserélni, miután egy kifutása során a labda után nyargaló Lúcio a játékszer helyett a hálóőr fejét találta el. A holland kapust nyakmerevítővel, hordágyon vitték le a pályáról, majd kórházba szállították. A brazil védő sárga lapot kapott.

Stekelenburg fejét találta el Lúcio stoplisa:

Az első félidőben mindkét együttes előtt adódtak volna lehetőségek, de a kapu előtt pontatlanok voltak a csapatok. A helyzet aztán a második játékrészben sem változott, a meccs végén még Sneijder is elpuskázott egy nagy helyzetet, így hiába játszott a hazaiaknál többek között Forlán, Milito és Zaráte, a vendégeknél pedig Totti, Osvaldo, vagy éppen Pjanic, maradt a 0-0, így két találkozó után mindkét együttes nyeretlen.

Az olasz élvonalbeli bajnokság másik mai találkozóján a Cagliari hazai pályán 2-1-re legyőzte az újonc Novara együttesét.

Eredmények – Serie A, 3. forduló
Internazionale – AS Roma 0-0
Cagliari-Novara 2-1 (1-0)
Gólszerzők: Ribeiro (38.), Larrivey (86.), illetve Morimoto (88.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik