Foci

Hajnalék idegenben nyertek

A Stuttgart 2-1-es győzelmet aratott a Freiburg ellen a német labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának nyitómeccsén. Hajnal Tamás csereként állt be.

A Freiburg hazai pályán arra készült, hogy egy győzelemmel pontszámban utolérik a Bundesliga középmezőnyében tanyázó stuttgarti alakulatot, ez azonban nem jött össze.

A svábok kezdőcsapatából hiányzott Hajnal Tamás, a magyar válogatott középpályás most a kispadon kapott helyet. Csapata viszont nélküle sem tétlenkedett, bő fél óra elteltével Martin Harnik előnybe juttatta a vendégeket.

A Stuttgart az első öt fordulóban mindössze három gólt kapott, így csapata védekezésében most is bízhatott Bruno Labbadia. A vezetőedző a 63. percben Christian Gentner helyére pályára küldte Hajnalt, a csere után tíz perccel pedig Harnik megduplázta az előnyt, egy bal oldali beadás után nagyszerűen zúdított a kapuba az osztrák játékos.

A hazaiaknak Papiss Demba Cissé révén a szépítésre még futotta, de a vereséget már nem tudták elkerülni, a Stuttgart 2-1-ra nyert a Freiburg otthonában.

A Stuttgart két gólja:

Eredmény – Bundesliga, 6. forduló
SC Freiburg – VfB Stuttgart 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Cissé (85.) illetve Harnik (33., 73.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik