Foci

Már az Interpol is keresi az eltűnt labdarúgót

Savio, a West Ham korábbi támadója múlt csütörtök óta nem adott magáról életjelet, így már az Interpol is nyomoz az ügyben.

A német állampolgárságú, de Ugandában született játékos egy héttel ezelőtt üzente meg edzőjének – ez az utolsó hír Savio Magala Nserekóról -, hogy személyes okok miatt nem tud részt venni csapata, a másodosztályú Juve Stabia edzésén.

A klub sportigazgatója, Salvatore di Somma reméli, a hatóságok minél hamarabb megtalálják a 22 éves labdarúgót: „Savio édesanyja bejelentést tett a helyi rendőrségen és az Interpolnál, sőt egy fényképet is közzétettek a csatárról, hátha valaki látta őt. De egyelőre sajnos sem a rendőrség, sem a közeli barátok, sőt még a család sem tud róla semmit.”

Az 1860 Münchenben és a Bresciában nevelkedett csatár 2006 és 2009 között erősítette a Fecskék keretét, majd egy fél szezonra leigazolta a West Ham United. Ezt követően a Fiorentina alkalmazásában állt Savio, de egyszer sem lépett pályára a lilák mezében: több csapatnak is kölcsönadták a firenzeiek, legutóbb júliusban a Juve Stabiának. A német korosztályos válogatottal Savio 2008-ban megnyerte az U19-es világbajnokságot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik