Foci

Torres-ügy lezárva

André Villas-Boas, a Chelsea vezetőedzője és Fernando Torres tisztázták a félreértéseket.

Mint ismert, az ibériai támadó úgy nyilatkozott a spanyol bajnokság honlapjának, hogy öreg és lassú volt a Chelsea a középpályán, így Juan Mata érkezése a csapathoz rendkívül jól jött. Ezt azonban az angol fordító rosszul értelmezte és a világsajtót bejárta, hogy Fernando Torres leöregezte és lelassúzta csapattársait.

André Villas-Boasszal, a gárda fiatal menedzserével már a hét elején leültek megvitatni a dolgokat, a szakember elfogadta a magyarázatot. A gólokkal mostanság adós csatár így játszott a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen, ahol a londoniak mind a két találatához ő szolgáltatta az asszisztot – 2-0 lett a meccs vége.

 

„Mindent megbeszéltünk, így az ügyet lezártuk. Mindenki a saját szemével láthatta, hogy kitette a szívét-lelkét a pályára, összeszedett teljesítménnyel rukkolt elő, mint ahogyan a csapat is. Remélhetőleg semmi folytatása nem lesz ennek a csapaton belül, ha mégis, akkor a menedzsernek kell döntést hoznia” – mondta Villas-Boas.

Hétvégén az együttes már a bajnokságban lesz érdekelt, a Chelsea ráadásul az Old Traffordra, a Manchester United otthonába látogat. Arra a kérdésre, hogy Torres játszik-e vagy sem a tréner még nem kívánt egyértelműen válaszolni: „Majd eldöntöm, addig még lesz pár edzésünk, az azokon nyújtott teljesítmény alapján határozok a kezdő tizenegyről. További négy játékos küzd ugyanazért a posztért, a csapat érdeke azt kívánja meg, hogy a lehető legjobb döntést hozzuk meg a mérkőzés előtt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik