Foci

Megvan a Málaga első győzelme

Santi Cazorla és Joaquin duplájával a nyáron jelentősen megerősített Málaga 4-0-ra verte az újonc Granadát Spanyolországban.

Az európai, kiváltképp a spanyol foci kedvelői árgus szemekkel figyelték, hogy a nyáron Real Madridnál és a Barcelonánál is többet költő Málaga miként teljesít majd a bajnokságban. Nos, Manuel Pellegrini fiai egy Sevillában elszenvedett 2-1-es vereséggel vágtak bele a La Liga 2011-12-es kiírásába, azonban az akkori második félidő bizakodásra adhatott okot.

A második (ami a sztrájk miatt elmaradt első forduló miatt tulajdonképpen a harmadik – a szerk.) körben aztán az újonc Granada látogatott Andalúziába, ahol a legutóbb pazar szabadrúgást gólt szerző Santi Cazorla már az 5. percben megszerezte a hazaiaknak a vezetést.

A gólok:


Malaga – Granada 4:0 by FootballKing1892

Innen már nem volt megállás, a kérdés csak annyi volt, mennyinél áll meg a vendéglátó. Joaquin Rudd van Nistelrooy passzából talált be, majd maga a holland veterán járt igen közel a gólhoz, a keresztléc azonban segített a vendégeken. A második felvonásban tovább hengerelt a Málaga, Cazorla és Joaquin pedig újfent megzörgette a hálót, beállítva a 4-0-ás végeredményt.

 

A gárda ezzel megszerezte első győzelmét az idei szezonban és feljött a nyolcadik helyre.

Eredmény – La Liga, 3. forduló
Málaga – Granada 4-0 (2-0)
Gólszerzők: Cazorla (5., 48.), Joaquin (25., 73.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik