Foci

Torres aranyköpése

Ferndando Torres nagy port kavart az angol sajtóban, amikor a Spanyol Labdarúgó Szövetség honlapján kritizálta saját csapattársait.

Fernando Torres „öregnek és lassúnak” nevezte a Chelsea középpályásait, felháborítva ezzel saját csapattársait, szurkolóit és nem utolsó sorban Andre Villas-Boas menedzsert. Az első magyarázat az esetre az volt, hogy az utólag, Torres hivatalos honlapján megjelenő, angol cikket a szerző nem fordította helyesen.

Utólag kiderült, a kékek kilencese azt mondta, hogy „Öregek és lassúak voltunk a középpályán. Juan Mata érkezése azonban nagyon jót tett a csapatnak, mert sokat gyorsíthat a csapaton.”

Így aztán az edző a magyarázatot elfogadta, ám óva intette a spanyol klasszist, hogy a továbbiakban félreérthetően nyilatkozzon bármilyen nyelvű sajtónak. „Akárhogy is alakult, ez az egyik játékosunk véleménye, el kell fogadnunk.” – mondta Andre VIllas-Boas menedzser.

Kérdés, hogy az eset miként érinti a héten egy Bajnokok Ligája-meccset és egy Manchester United elleni rangadót játszó „öreg és lassú” középpályásokat.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik