Foci

Tomislav Sivic marad a KTE vezetőedzője

Rózsa Pál, a KTE NB I-es labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa megegyezett a szerb trénerrel a folytatásról.

Ahogyan arról szombat délutáni, helyszíni tudósításunkban beszámoltunk, a Kecskemét-Vasas találkozó után benyújtotta lemondását Tomislav Sivic, a KTE vezetőedzője.

A szerb szakember sok problémával, valamint a játékvezetői felfogás egyoldalúságával magyarázta döntését. Rózsa Pál, a csapat többségi tulajdonosa akkor azt mondta, megbeszéli majd a trénerrel, mi legyen a jövőben, de elhamarkodott lépéseket nem kíván tenni. Nos, vasárnap megtörtént a beszélgetés.

“Reggel leültem egy rövid megbeszélésre Tomislav Sivic vezetőedzővel és hideg fejjel megbeszéltük a tegnapi mérkőzés utáni sajtótájékoztatón történteket, és megállapodtunk abban, hogy tovább folytatja a megkezdett munkát” – mondta Rózsa Pál. “Közös célunk az, hogy a KTE csapata minél sikeresebben szerepeljen, ezért a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre készülünk” – fűzte hozzá.

Az MTI információi szerint Sivic vasárnap délelőtt megjelent a csapat edzésén, majd röviden értékelte az előző napi mérkőzést, és úgy vált el a játékosoktól, hogy együtt mennek tovább a megkezdett úton.

A szombati meccsen az MLSZ két ellenőre is jelen volt, de ott volt Puhl Sándor, egykori játékvezető is, valamint Csank János, akit egyes források már Sivic utódjának szemeltek ki (kecskeméti kollégáink szerint csak vadászott a környéken, és meghívták a találkozóra). A váltás tehát elmarad, a Kecskemét továbbra is Siviccsel harcol az NB 1-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik