Foci

Egygólos Osasuna-siker és két unalmas döntetlen

A spanyol bajnokság 2. fordulójában az Osasuna 2-1-re legyőzte a Gijont, a Santander a Levantével, a Rayo pedig a Zaragozával ikszelt.

Az ibériai pontvadászat vasárnap délutáni felvonása nem sikeredett túl izgalmasra. Az Osasuna és a Gijon találkozója hozta a legtöbb izgalmat a három mérkőzés közül: előbb Nino jutatta vezetéshez a pamplónaiakat, majd két perc sem telt el, és Cejudo révén máris 2-0 állt az eredményjelzőn.

A második felvonásban ugyan a szépítés sikerült a Gijonnak Barral révén, de az egyenlítő találatot már nem sikerült megszerezniük a vendégeknek, így maradt a 2-1-es Osasuna győzelem.

Az újonc Rayo Vallecano nem bírt a Pintér Ádámot a kispadon pihentető Zaragozával, pedig a legkisebb madridi csapat még büntetőt is hibázott, és a 90 perc alatt 13 alkalommal lőttek kapura, míg a vendégek mindössze csak ötször.

A Levante santanderi vendégjátékán a legfőbb történés, hogy a játékvezető másod sárga lapja után kiállította Papa Kouli Diopot, de a valenciaiak így sem tudták megnyerni a találkozót.

Eredmények-Primera Division, 2. forduló
Osasuna – Sporting Gijon 2-1 (2-0)
gólszerzők: Nino (28.), Cejudo (30.) illetve Barral (75.)
Rayo Vallecano – Zaragoza 0-0
Racing Santander – Levante 0-0
kiállítva:
Diop (81.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik