Foci

A Norwich hibáját kihasználva nyert a West Brom

A West Bromwich Albion idegenben, egy korai gólnak köszönhetően 1-0-ra legyőzte a Norwich City-t az angol bajnokság 4. fordulójában.

Az alsóházi rangadón az eddig nyeretlen West Bromwich Albion látogatott a két döntetlennel álló Norwich-hoz. A vendégeknél Fülöp Márton a kispadon kapott helyet, Gera Zoltán viszont még ott sem.

A kezdés után máris előnybe kerültek a kék-fehérek Peter Odemwingie révén: egy előreívelt labdát De Laet röviden fejelt haza, a szemfüles nigériai támadó pedig élt a lehetőséggel (0-1).

A folytatásban a Kanárik többnyire csak futottak az eredmény után, de helyzeteik ellenére nem jutottak közelebb az egyenlítéshez, sőt, a szünet után a West Brom tovább növelhette volna a különbséget, azonban a 74. percben megítélt büntetőt Odemwingie kihagyta.

Az utolsó percekben még adódott egy komoly lehetőség a hazaiak előtt, de Steve Morison fejese centikkel szállt el a kapu mellett.

1-0-ás sikerével a West Bromwich Albion megszerezte szezonbeli első győzelmét, és a 12. helyre lépett elő, míg a Norwich két döntetlennel és két vereséggel a 17. helyen áll a Premier League-ben.

Odemwingie győztes gólja:

Eredmény – Premier League, 4. forduló
Norwich City – West Bromwich Albion 0-1 (0-1)
Gólszerző: Odemwingie (3.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik