Foci

Továbbra is megállíthatatlan a United

A Manchester United 5-0-ra győzte le - Rooney és Hernandez góljaival - a Bolton Wanderers együttesét a Premier League 4. fordulójában.

A 3. fordulóban az Arsenalt 8-2-re legyőző manchesteriek a Bolton ellen – Bogdán Ádám csak a padon kapott helyet – úgy kezdtek, mintha még mindíg az Ágyúsok ellen játszanának: 5 perccel a kezdés után Nani lőtte élesen a kapu elé, Javier Hernander pedig Jaaskelainent megelőzve, megkezdte a gólgyártást (0-1).

Az egygólos előny birtokában a United átengedte a kezdeményezést a Boltonnak, de még így is kétszer rezzent meg a hazai kapu: mindkétszer Rooney mattolta a finn hálóőrt, előbb a 20., majd a 25. percben.

A második félidő kísértetiesen hasonlított az elsőre, az 58. percben Hernandez szerezte meg saját maga második, csapata negyedik találatát, 10 perccel később pedig érkezett Rooney, aki Nani passzát váltotta gólra: a portugál a jobb szélről gurított középre, Rooney pedig a tizenhatos vonaláról kapásból kilőtte a jobb alsót.

A találkozó összefoglalója:

5-0-ás győzelmével a Manchester United a tabella első helyére lépett előre, míg a Bolton továbbra is az alsóházban tartózkodik.

Eredmények-Premier League
Bolton Wanderers – Manchester United 0-5 (0-3)
Gólszerzők: Hernandez (5., 58.), Rooney (20., 25., 68.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik