Foci

Kaposváron szakadt meg a Győr sikersorozata

Jó iramú mérkőzésen 0-0-ás döntetlent játszott a Győr a Kaposvári Rákóczi otthonában az OTP Bank Liga 8. fordulójában.

A hét forduló alatt százszázalékos Győr nem titkoltan a három pontért utazott Kaposvárra, ahhoz a Rákóczihoz, mely eddig csak egy győzelmet gyűjtött be három döntetlen és három vereség mellett.

A csapatok már a kezdés után nagy iramot diktáltak: mindkét kapu előtt sorra alakították ki a helyzeteket. Hazai oldalon Hegedűs, a vendégeknél Dinjar volt a legveszélyesebb, de gólt nem láthatott a közel háromezres publikum.

A második felvonásban nem annyira a kapuk, inkább csak a kapufák voltak veszélyben: Peric és Hegedűs is tesztelte azokat. A 67. percben azonban majdnem megszerezte a Kaposvár a vezetést, de Peric lövését Stevanovic bravúrral hárította.

A 82. percben Dudás fejese után már majdnem ünnepelhettek a vendégek, a középpályás csak centikkel hibázta el a kaput. A hajrában már a kakaskodásé és a kapkodása volt a főszerep: a játékvezető Pilibaitist kiállította második sárgája után, majd Csertői Aurélt, a győriek trénerét is elküldte a kispadról.

A 0-0-ás döntetlen azt jelenti, hogy a győriek először hagyták el úgy a gyepet, hogy nem három pontot gyűjtöttek be, míg a kaposváriak negyedik döntetlenjüket is elkönyvelhették az idei bajnokságban.

 

Eredmény-OTP Bank Liga, 8. forduló
Kaposvári Rákóczi-Győri ETO 0-0
Kaposvár, 3000 néző, Vezette: Németh Ádám
Kaposvári Rákóczi: Hajduch – Okuka, Bank, Zsók, Jánvári – Balázs, Hegedűs, Pedro (Musthafa 75.),Safaric – Alexeev (Haruna 87.), Peric (Gujic 75.). Vezetőedző: Sisa Tibor
Győri ETO: Stevanovic – Babics, Djordjevic, Fehér Z., Völgyi – Trajkovic, Pilibaitis, Ji-Paraná, Koltai (Dudás, 64.) – Aleksidze (Ahjupera, 64.), Dinjar. Vezetőedző: Csertői Aurél
Sárga lap: Peric (57.), illetve Ji-Paraná (18.), Trajkovic (49.) Pilibaitis (57.) Fehér Z. (57.)
Kiállítva: Pilibaitis (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik