Foci

Először vesztett pontokat a Debrecen

A nyolcadik mérkőzésén pontokat hullajtott a DVSC a labdarúgó OTP Bank Ligában. A Siófok rabolt el egyet egy unalmas meccsen.

A labdarúgó NB 1 küzdelmei a nyolcadik fordulóval folytatódnak a válogatott mérkőzések miatti szünetet követően. Az eddig 100 százalékos mérleggel álló Debrecen azzal a Siófokkal találkozott a Balaton partján a nyitómérkőzésen, amely az elmúlt szezonban kétszer is megtréfálta.

Nem rágta le a körmeit a szűk számú közönség és a televízió előtt ülő érdeklődők csoportja sem, hiszen mindkét csapat a biztonságra helyezte a fő hangsúlyt a találkozón. A Loki nem akart abba a hibába esni, amibe tavaly, amikor kontrákkal verte meg a Siófok két alkalommal is.

Az első félidőben talán két helyzetet jegyezhettünk fel, valamint azt, hogy a 38. percben a 11-es specialista Melczer elesett a büntetőterületen belül, amiért nem kapott jutalomrúgást a mészcsíkról.

Egészen a 64. percig kellett várni a következő érdemleges eseményig, akkor Simac kapta meg második sárgáját, amiért mehetett zuhanyozni idő előtt. A hazaiak azonban csak erőlködésig jutottak, nem nagyon volt látható, hogy majdnem fél óráig emberelőnyben játszottak.

A meccs alapján elsüthetjük a “küzdelmes”, “taktikai harcokban gazdag” jelzőket, ha viszont nem szeretnénk diplomatikusak lenni, csak annyit mondhatunk: felejthető 90 percet játszott a két együttes.

Eredmény – OTP Bank Liga, 8. forduló
Siófok – Debreceni VSC-TEVA 0-0
Siófok, 1000 néző, vezette: Vad II
Siófok: Milinte – Kiss, Fehér, Nyári, Fejes (Mogyorósi, a szünetben), Lattenstein (Rebrik, 60.), Kecskés, Tusori, Melczer, Haraszti (Szabó, 78.), Sowunmi. Vezetőedző: ifjabb Mihalecz István
DVSC: Novakovic – Nagy, Simac, Mészáros, Korhut, Varga, Bódi (Mijadinoski, 67.), Szakály (Boudala, 82.), Ramos, Yannick (Rezes, 80.), Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér
Sárga lap: Rebrik (83.), illetve Varga (20.), Simac (57.), Rezes (84.)
Piros lap: Simac (64.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik