Foci

Drogba lehet kihagyja a rangadót

A Chelsea együttese szeptember 18-án a Manchester United otthonában vendégeskedik, ám lehet az elefántcsontparti támadó nélkül.

Jövő vasárnap Manchester United – Chelsea rangadót rendeznek a Premier League-ben, vagyis a címvédő fogadja a 2010-es bajnokot. A londoniaknál ugyanakkor kérdéses Didier Drogba játéka, aki a Norwich elleni győzelem során sérült meg.

A rutinos támadó egy beívelésre robbant be a kapu elé, ám a labda helyett John Ruddy kapus öklével találkozott a levegőben, a földre már minden bizonnyal eszméletlenül érkezett. A helyzet olyan súlyos volt, hogy merevítőkkel és oxigénpalackkal kellett levinni hordágyon a pályáról.

Az ütközés:

André Villas-Boas, a gárda portugál vezetőedzője elmondta, Drogba biztosan kihagyja a Sunderland elleni soron következő bajnokit, de kedden a Bayer Leverkusen ellen sem lép pályára a Bajnokok Ligájában. „Természetesen orvosi beleegyezés kell ahhoz, hogy visszatérhessen a rendes kerékvágásba, jelenleg könnyített edzéseket végez az erőnléti edzőinkkel. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a United ellen már pályára léphessen, de azt, hogy játszani fog – azt hiszem magától értetődően – nem ígérhetem meg most” – mondta a portugál szakember, aki azt is hozzátette, hogy az afrikainak nagy fájdalmai voltak az ütközést követő napokban.

„Az orvosaink állandóan vele voltak, mi is meglátogattuk őt. Most az a legfontosabb, hogy teljesen felépüljön.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik