Foci

A Barcelona és MU játékára építene a Juventus

Antonio Conte, a torinói együttes újdonsült trénere szerint sosem szégyen a jobbaktól tanulni.

A Juventus önmagához képest méltatlanul szerepel az utóbbi két esztendőben, ugyanis a legutóbbi két bajnokságot egyaránt a hetedik helyen zárta a csapat. Ez idén már nem ért nemzetközi kupaszereplést sem, így a világ egyik legnépszerűbb klubja csak Itáliában mutathatja meg magát a 2011-12-es idényben.

Ahogyan az várható volt, a kispadon is változás történt a nyáron Torinóban, Luigi Del Neri helyére a klub egykori ikonja, Antonio Conte érkezett. A korábban a Barit, az Atalantát és a Sienát is gardírozó 42 éves szakember nem titkolt szándéka, hogy újra a győzelem ösvényére vezesse a Zebrákat, ehhez pedig a Barcelonát és a Manchester Unitedet hívná segítségül.

 

„Hogy tudnánk-e úgy játszani, mint a Barcelona? Nem, ugyanakkor a Barcelona és a Manchester United két nagyon domináns együttes, ennek köszönhetően pedig sikeresek is. Az ilyen csapatoktól mindig lehet tanulni. Olyan Juventust akarok létrehozni, amelyik eredményes és amelyet a szurkolók is szeretnek” – mondta a torinói Tuttosportnak Antonio Conte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik