Foci

Tisza egyre közelebb a DVTK-hoz

A szabadon igazolható Tisza Tibor és a labdarúgó élvonalban szereplő Diósgyőri VTK már a jövő héten egyezségre juthat.

Az Észak-Magyarország információi szerint a miskolci klubot működtető cég képviseletében Dudás Hunor ügyvezető és Tisza Tibor hosszú előkészítést követően ült tárgyalóasztalhoz a héten. A felek ismertették elvárásaikat, majd a csatár fizetésére a többségi tulajdonos Leisztinger Tamásnak is rá kellett bólintania, ami a portál szerint meg is történt.

Jelenleg a szerződés jogi szövegelése zajlik, így nagy az esélye annak, hogy a 26 esztendős csatár visszatér ahhoz a csapathoz, amelyben bemutatkozott a magyar élvonalban még a 2004-05-ös szezonban. A Paks elleni idegenbeli meccsen már pályára is léphet a bajnokságban.

Tisza 2006-ban került Újpestre, legutóbb pedig Belgiumban légióskodott, előbb a Royal Antwerpenben, majd a Sint-Trudiensében szerepelt kölcsönben. Ötször a magyar válogatott dresszét is magára ölthette.

 

A Diósgyőr a szintén szabadon igazolható Torghelle Sándor leigazolásával is kacérkodott, ám a hosszú éveken át Németországban játszó csatár külföldön szeretné folytatni a pályafutását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik