Foci

Egy csatárral állunk fel a svédek ellen

Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette az esti kezdőcsapatot.

A kapitány döntése értelmében ma este 19 óra 45 perckor a Király Gábor – Varga József, Lipták Zoltán, Korcsmár Zsolt, Laczkó Zsolt – Pintér Ádám, Elek Ákos – Koman Vladimir, Hajnal Tamás, Rudolf Gergely – Szabics Imre összeállítású tizenegy veszi fel a harcot a svédekkel. Rudolf Gergely elviekben támadó, ám az mlsz.hu-n megjelent összeállítás szerint ezen a mérkőzésen ő hivatott helyettesíteni a kulcscsonttörést szenvedő Dzsudzsák Balázst.

Egervári Sándor nem okozott nagy meglepetést, ám az némiképp váratlan húzás, hogy a Zaragozát erősítő Pintér Ádám bekerült a kezdőbe, igaz a fiatal játékos az elmúlt hétvégén csapata legjobbja volt a Real Madrid elleni bajnokin. Azt már korábban tudni lehetett, hogy a sérült Gera Zoltán, illetve az eltiltását töltő Juhász Roland távollétében Hajnal Tamás viseli majd a csapatkapitányi karszalagot.

 

Erik Hamrén svéd szövetségi kapitány már délután megnevezte azokat a játékosokat, akik a pályán lesznek a kezdő sípszó pillanatában: Zlatan Ibrahimovic bekerült annak ellenére, hogy az utóbbi időben kisebb sérüléssel bajlódott, a svédországi mérkőzésen duplázó Pontus Wernbloom ugyanakkor nem tagja a csapatnak.

A találkozóról a Sport24.hu-n élő, szöveges tudósítást olvashatnak majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik