Foci

Egész India Messire kíváncsi

Az argentin válogatott Indiában játszik felkészülési mérkőzést Venezuelával. Az esemény hihetetlen érzelmeket szabadít fel.

India teljesen felfordult. A világ második legnépesebb országa teljes lázban ég, mert az argentin válogatott barátságos mérkőzésen fogadja Kolkatában Venezuelát pénteken.

A dél-amerikai csapat hatalmas népszerűségnek örvend a fejlődő országban, különösen Lionel Messi, a válogatott, a Barcelona és a világ jelenlegi legjobb labdarúgója.

A meccset a világ második legnagyobb befogadóképesságű stadionjában, a Yuva Bharati Kriranganban rendezik (120 ezer néző fér be). Az ország valaha volt legfontosabb és legnagyobb érdeklődéssel várt találkozójaként aposztrofálják a 90 percet.

A Messi-mánia India hagyományosan legfontosabb sportágát, a krikettet is alaposan háttérbe szorította. Most mindenkit az érdekel, hogyan varázsol majd az argentin csillag, aki először lesz csapatkapitány.

Az eseményt hónapokkal ezelőtt elkezdték hirdetni, a többi közt az alábbi reklámfilmmel. Egy álom válik valóra Indiában.

Ezzel a reklámfilmmel is hirdetik Messi érkezését:

A kolkatai érkezés, csalódott és felajzott drukkerekkel:

És végül egy méltó utód?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik