Foci

Sneijder üzent a manchesteri szurkolóknak

Az Internazionale játékosa marad Wesley Sneijder, a holland válogatott klasszisa, aki a United drukkereinek is címzett egy üzenetet a nyár utolsó napján.

Hetek óta beszédtéma volt, hogy a Manchester United Paul Scholes visszavonulása után a középpálya irányítására Wesley Sneijdert nézte ki magának.

Nem csoda, hiszen a holland játékos klubjában, az olasz Internazionale együttesében, valamint a világbajnoki harmadik holland válogatottban is klasszis teljesítményt nyújt.

Az átigazolási szezon hajrájába érve egyre kevésbé lehetett hallani a lehetséges üzletről (35 millió fontos összeg is elhangzott), de azért az angol lapok bedobták a rágcsálnivalót: egyes orgánumok közölték, Sneijder a Manchester Unitednél járt orvosi vizsgálaton.

A holland Twitter oldalán jelentette be szerdán, marad Olaszországban. “Köszönöm, hogy a világ minden részéről szurkoltok nekem. Maradok az Interben a következő szezonban. Mindenkinek jó éjt” – szólt a poszt, majd nem sokkal később így folytatta Sneijder: “Minden tiszteletem a Manchester United drukkereinek, akik támogattak az átigazolási szezonban. Ebben a szezonban is mindent megteszek, hogy büszkék legyetek rám.”

Hogy Sneijder járt-e Angliában vagy sem, sosem tudjuk meg, mindenesetre Soren Lerby, a játékos ügynöke határozottan cáfolta mindezt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik