Foci

Kjaer, Pjanic és Gago az AS Romában

Nem lazsáltak az olasz fővárosi futballklub vezetői az átigazolási időszak utolsó napján.

Több játékossal is erősített szerdán az AS Roma csapata: Simon Kjaer, Miralem Pjanic és Fernando Gago is a Farkasoknál folytatja pályafutását.

Kjaer a Wolfsburg együttesétől kölcsönbe kerül az olasz fővárosba. A 22 éves dán védő egy éve szerződött a Bundesligába, előtte a Palermo együttesénél már szerepelt a Serie A-ban.

Érkezett a 21 éves Pjanic is, aki az Olympique Lyon csapatát hagyta ott új klubja kedvéért. A bosnyák támadó középpályást a beszámolók szerint 11 millió euróért igazolta le a Roma, a játékossal négyéves szerződést kötöttek.

A Romának mindez nem volt elég a átigazolási piac zárónapjára, kölcsönvették a 2007 óta a Real Madridnál szereplő Gagót is. Az argentin középpályás nem szerepelt José Mourinho, a királyiak vezetőedzőjének terveiben.

Az AS Roma együttese új edzővel vág neki a hamarosan startoló olasz bajnokságnak, nyáron ugyanis Luis Enrique érkezett a kispadra. Tottiék egy kudarcon már túl vannak az új szezonban, az Európa Liga selejtezőjében ugyanis a Slovan Bratislava búcsúztatta őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik