Foci

Németh Krisztián unja a gyrost

Az Olympiakosz Pireusz mellőzött csatára, Németh Krisztián a görög bajnoki újonchoz, a PASZ Janninához kerülhetne kölcsönbe - de nem fűlik hozzá a foga.

Németh Krisztián az Olympiakoszban nem jut játéklehetőséghez, az utoljára kölcsönben a Voloszban játszó magyar csatárért több nyári érdeklődő után bejelentkezett a görög bajnokság újonca, a PASZ Iannina.

A Görögország nyugati részén fekvő, Albániához közeli város csapata erős hajrát nyitott az augusztus végéig tartó nyári átigazolási időszakban, és megszerezte a Nice mali támadóját, Mamadou Bagayokót, akinel már csak az aláírása hiányzik a szerződésről.

Giannina tovább izmosítaná a támadosorát, és szeretné kölcsönkapni az athéni kikötői klubtól a még kétéves szerződéssel rendelkező Némethet, és a pireusziak szívesen át is passzolnák a magyar csatárt, hiszen az Olympiakosz spanyol edzője, Ernesto Valverde nem számít rá.

Mindkét klub abban érdekelt, hogy holnap éjfélig nyélbeüssék a kölcsönüzletet, de a ianninai klub honlapja szerint Németh nem akar Görögországban maradni. A jelenlegi helyzet alapján pedig egyelőre a helléneknél ragad, hacsak az Olympiakosz nem tud egy nap alatt más csapatot és egyben játéklehetőséget találni Némethnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik