Foci

Lefocizta Pintéréket a Real Madrid

A Real Madrid együttese idegenben 6-0-ra nyert a Pintér Ádámot szűk egy félidőn át foglalkoztató Zaragoza ellen.

Az már az első félidőben kiderült, hogy a Real a három pontnál alább nem szeretné adni, José Mourinho legénysége ugyanis hatalmas elánnal kezdte a mérkőzést. Ennek a 24. percben lett meg az eredménye, Mesut Özil játszott Cristiano Ronaldóhoz, a portugál pedig nem hibázott (0-1). Kisvártatva Sergio Ramos beadása találta meg Marcelót, a brazil pedig gyönyörűen emelt át Roberto kapus fölött a hálóba (0-2).

Fordulás után nem sokkal beállt a magyar válogatott Pintér Ádám is, honfitársunk pedig üde színfolt volt a támadásban eléggé visszafogott Zaragozában, több helyzetben is benne volt és ő jelentette a legnagyobb veszélyt csapatából a fővárosi kapura.

Ez azonban nem volt elég a blancók ellen, előbb Xabi Alonso lőtt bombagólt (0-3), majd Cristiano Ronaldo növelte tovább az előnyt (0-4), végül a csereként beálló Kaká vágta be a labdát a hosszú felsőbe (0-5). A kegyelemdöfést a Real Madrid portugál klasszisa adta meg saját maga harmadik góljával (0-6), a vendégek teljesen megérdemelt győzelmet arattak, a fővárosiaknál egymást érték a jobbnál jobb teljesítmények.

A Zaragoza hazai veresége a Real Madridtól, a kommentátor is jó formában:

Nem bírt egymással az Athletic Bilbao és a Vallecano, valamint a Getafe és a Levante, a Mallorca ugyanakkor egy góllal jobbnak bizonyult az Espanyolnál. A Sevilla Negredo duplájával verte a Málagát.

Ererdmények – La Liga, 2. forduló
Zaragoza – Real Madrid 0-6 (0-2)
Gólszerzők: Ronaldo (24., 71., 87.), Marcelo (28.), Alonso (64.), Kaká (82.)
Mallorca – Espanyol 1-0 (0-0)
Gólszerző: De Guzman (62.)
Getafe – Levante 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Fedor (62.) illetve Juanlu (77.)
Athletic Bilbao – Rayo Vallecano 1-1 (0-0)
Gólszerzők: Iturraspe (56.) illetve Movilla (62.)
Sevilla-Málaga 2-1 (2-0)
Gólszerzők:
Negredo (2., 25.), ill. Cazorla (80.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik