Foci

Kétszer vezetett, de ikszelt a Haladás

Az OTP Bank Liga hetedik fordulójának egyik vasárnapi mérkőzésén a Haladás 2-2-es döntetlent játszott a Kecskeméttel Szombathelyen.

Hatezer néző látta a helyszínen a forduló egyik legizgalmasabb összecsapását. Aczél Zoltán együttese a kezdés után támadólag lépett fel és a közelmúltban igazolt Vujovic góljával meg is szerezték a vezetést (1-0).

A szerb támadó az elmúlt fordulóban a Ferencváros ellen is eredményes volt. A “Halisták” nem örültek sokáig, két percen belül érkezett Bertus Lajos, aki egalizált (1-1).

A második félidőben kicsit lassabb lett a játék, de a gólok ezúttal sem maradtak el. A 74. percben Balogh Béla öngólt rúgott (2-1), majd három perccel később jött a szokásos kecskeméti egyenlítés. Mohl Dávid 20 méterről védhetetlenül lőtte ki a jobb alsó sarkot, beállítva a 2-2-es végeredményt.

A meccs végéig nyomott a Haladás, de a győzelmet nem sikerült kicsikarnia.

A vasiak a tizenegyedik helyen, míg Tomislav Sivic legénysége az előkelő ötödik helyen várják a folytatást.

OTP Bank Liga, 7. forduló
Szombathely, 6000 néző, Vezette: Vad
Haladás – Kecskemét 2-2 (1-1)
Haladás: Rózsa – Búrány, Guzmics, Korolovszky, Tóth P. – Nagy I G., Iszlai, Kovács I. (Irhás, 66.), Halmosi – Vujovic (Oross, 82.), Kenesei Vezetőedző: Aczél Zoltán

Kecskemét: Németh G. – Maynard (Stokic, 72.), Balogh B., Gyagya (Radanovic, 69.), Mohl – Gyurcsó, Savic, Bertus, Bori (Alempijevic, 60.) – Foxi, Litsingi Vezetőedző: Tomislav Sivic

Gólszerzők: Vujovic (19.), Balogh (74. öngól), illetve Bertus (19.), Mohl (77.)
Sárga lap: Kovács I. (26.), Vujovic (42.), Tóth P. (80.), Irhás (91.), illetve Gyagya (4.), Mohl (88.), Radanovic (90.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik