Foci

Fordított a Pécs a Pápa ellen

Ismét szebbik arcát mutatta az OTP Bank Ligában az újonc Pécs együttese. Mészáros Ferenc csapata a Pápa együttesét verte 2-1-re.

A szezont remekül kezdő Pécs ellenfele az a Pápa volt, amely az utóbbi időben bukdácsol, Véber György nem is elégedett a csapatával, többször is kikelt magából az elmúlt időszakban.

Ennek ellenére a Győrtől érkező Ganugrava szerzett vezetést a mérkőzésen a vendégeknek a 12. percben (0-1). Messziről, úgy 24 méterről vállalkozott lövésre, amely utat is talált Dibusz kapujában.

A Pécs a 38. percben egyenlített a szokás szerint gólt szerző Horváth Zsolt révén (1-1), majd a félidő utolsó percében meg is fordította az állást. Nagy szabadrúgása után Frőhlich fejelt Szűcs kapujába (2-1).

A második félidőben már nem született újabb gól, így a Pécs ötödik győzelmét szerezte a bajnokságban.

Eredmény – OTP Bank Liga, 7. forduló
Pécsi MFC – Lombard Pápa 2-1 (0-1)
Pécs, 2500 néző, vezette: Farkas
Pécs: Dibusz – Simonfalvi, Lantos, Todorovic, Marovic, Scepanovic, Pintér, Horváth (Regedei, 74.), Nagy, Frőhlich (Andorka, 80.), Gyánó. Vezetőedző: Mészáros Ferenc
Pápa: Szűcs – Nagy (Germán, 64.), Totadze, Rodenbücher, Présinger, Varga (Szabó, 58.), Ganugrava, Horváth (Zulevs, 82.), Quintero, Lovrencsics, Ferenczi. Vezetőedző: Véber György
Gólszerzők: Horváth Zs. (37.), Frőhlich (45.), illetve Ganugrava (12.)
Sárga lap: Gyánó (28.), Horváth (38.), illetve Ganugrava (73.), Présinger (84.), Rodenbücher (87.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik