Foci

Dzsudzsák kulcscsontját eltörték

Dzsudzsák Balázs kulcscsontját a Rosztov elleni bajnokin könyökkel törték el, a válogatott középpályás a svédek ellen sem játszhat.

Rosszul járt Dzsudzsák Balázs, az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Anzsi Mahacskala és a magyar válogatott középpályása. A Rosztov elleni idegenbeli találkozó 8. percében az ellenfél egyik védőjének könyöke okozhatta a sérülést.

Dzsudzsák kulcscsontja bánta az ütközést:

“Éppen most intézkedünk, Balázs még a mai nap folyamán hazajön Magyarországra az Anzsi orvosával, és azt szeretnénk, hogy itthon vizsgálják meg, a válogatott orvosi stábjának jelenlétében” – mondta az MTI-nek Vörösbaranyi József, a játékos menedzsere még szombaton. “Sajnos a gyanú az, hogy kulcscsonttörést szenvedett, de ezt egyelőre még nem lehet biztosan kijelenteni.”

Az Anzsi Mahacskala honlapja megerősítette az előzetes diagnózist, Dzsudzsák kulcscsontja eltört, ezért hosszú kihagyás vár rá, és a nemzeti tizenegy is súlyos veszteséget szenvedett.

A magyar válogatott szeptember 2-án Svédország ellen sorsdöntő találkozót vív, biztosnak látszik, hogy Dzsudzsák nem lép pályára a mérkőzésen.

Az Anzsi egyébként 1-1-es döntetlent játszott a Rosztovval. A Mahacskala gólját Samuel Eto’o szerezte a 80. percben, 1-0-s állásnál.

Eto’o egyenlítő gólja:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik