Foci

Csank busza már nem jön vissza?

A ZTE Győr elleni méretes zakója Csank János állásába kerülhet.

Az OTP Bank Liga 7. fordulójának nyitómeccsén az éllovas fogadta a sereghajtót.

A Győr-ZTE mérkőzés még akkor is sima hazai sikert ígért, ha a zalaegerszegiek eddig összekapart egyetlen pontját sokan még mindig valami fatális tévedésnek érezték. Az erőviszonyokon még az sem látszott változtatni, hogy a nyugati “örökrangadó”, mint általában az ilyen típusú, felfokozott hangulatú meccs felboríthatta volna a papírformát.

Erre azonban a zalaerszegieknek esélye semi volt, már a félidőben 2-0-ra vezetett az ETO, és bár Tököli szépíteni tudott, végül 5-1-re győztek a győriek. A Rába-partiak hét meccs után is száz százalékosak, a ZTE pedig ennél rosszabb helyzetbe már nem nagyon kerülhet.

A Győr-ZTE meccs góljai:

A mérkőzés után Csertői Aurél, a Győr trénere bevallotta, hogy nem számított ilyen sikerre: “Nemcsak az ellenféllel, de a kánikulával is be kellett birkóznunk. Lendületben vagyunk, az igaz, az volt a kérdés, hogy ezen a meccsen ezt meddig tudjuk tartani. Úgy érzem, végig sikerült.”

Csank János, a ZTE edzője tudta, hogy nehéz dolguk lesz, a csúnya vereség után a szakember jövője bizonytalan, de egy dolgot biztosan tud: “Ez a csapat ebben a felállásban nem fog többet együtt játszani, akárki ül a kispadján. Most hazabuszozom, aztán folytatom a munkát, vagy már nem lesz több dolgom Zalaegerszegen, majd kiderül” – mondta higgadtan a sokat megélt szakember.

Edzői sajtótájékoztató a mérkőzés után:

A menedzsment elé ma járul a csapat, ahol “értékelik” a helyzetet, és talán az is eldől, hogy Csank Jánosnak mennie kell-e.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik