Foci

Buzsákyval kapott ki a QPR

A magyar középpályás kezdőként lépett pályára a Wigan ellen az angol labdarúgó-bajnokságban, majd a második félidőben lecserélték.

A Queens Park Rangers az első fordulóban elszenvedett súlyos hazai vereség (0-4 a Bolton ellen) után a második körben az Everton otthonában tudott nyerni 1-0-ra, ráadásul a gárda magyar középpályása, Buzsáky Ákos adta a gólpasszt a győztes találatnál.

A QPR most ismét idegenben bizonyíthatott, ezúttal a Wigan otthonába látogattak. Buzsáky kezdőként lépett pályára, csapata az első félidőben pedig kétszer is eltalálta a kapufát, mégis a Wigan vonulhatott előnnyel a szünetre. Franco Di Santo a 41. percben 17 méterről hatalmas gólt akasztott a vendégek kapujának bal oldalába, megszerezve a vezetést a hazaiaknak.

Buzsáky a második félidő közepén egy távoli lövéssel is próbálkozott, nem talált kaput, nagyjából egy percre rá pedig a Wigan kétgólos előnyre tett szert. Di Santo ezúttal a jobb felsőt vette célba, 18 méterről óriási gólt akasztott.

Buzsákyt a 72. percben Jay Bothroyd váltotta a pályán, a QPR harmadszor is eltalálta a kapufát, de az eredmény már nem változott: a forduló előtt két döntetlennel álló Wigan 2-0-ra legyőzte a Queens Park Rangers csapatát.

Di Santo két gyönyörű gólja:

Az Aston Villa hazai pályán nem bírt a forduló előtt még százszázalékos Wolverhampton Wanderers gárdájával, a mérkőzés 0-0-ra végződött.

Eredmények – Premier League, 3. forduló
Wigan – Queens Park Rangers 2-0 (1-0)
Gólszerző: Di Santo (41., 66.)
Aston Villa – Wolverhampton Wanderers 0-0

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik