Foci

Schweinsteiger érkezhet Nasri pótlására

Az Arsenal középpályája - Fabregas és Nasri távozásával - erősítésre szorul, és úgy tűnik, Schweinsteiger lehet a befutó.

A Manchester Uniteddel is hírbe hozott német középpályásra szemet vetett Arséne Wenger, és a francia szakember jelezte, a napokban az Ágyúsok készek 35 millió euró közeli ajánlatott tenni Bastian Schweinsteigerért. A londoni alakulatnak nem jelente gondot egy ekkora összeget átutalni a Bayern számlájára, ugyanis Cesc Fabregas és Samir Nasri eladásából komoly bevételhez jutottak.

A Premier League hétvégi fordulójában az Ágyúsok hazai pályán 2-0-ra kikaptak a Liverpooltól, és ami még fájóbb lehet a klub szimpatizánsai számára, hogy a középső csapatrész legjobbja a Manchester Cityhez távozó Samir Nasri volt, így nem meglepő Wenger nyilatkozata: „Nagyon kevés középpályásunk van, így ezen a poszton ránk fér a minőségi erősítés.”

Ha a londoniak komoly ajánlatot tesznek a münchenieknek, nem kizárt hogy, hamar létrejön az adás-vétel, ugyanis Schweinsteigert egyre többen kritizálják: Oliver Kahn mellett legutóbb Franz Beckenbauer szólt oda a középpályásnak, hogy nem tud a Bayern igazi vezéregyéniségévé válni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik