Foci

Különleges programok a Vasas-Fradin

Rendkívüli programokkal várják a drukkereket az augusztus 28-i Vasas-FTC labdarúgó bajnoki és az azt megelőző gálameccs szervezői.

A Puskás Ferenc Stadion lebontása előtti különleges mérkőzésekről korábban már írtunk, azonban a meccsek közben rendezett nyereményjátékokról még nem esett szó.

A szervezők célja, hogy az All Stars-meccsel és a programokkal visszahozzák a régi kettős rangadók hangulatát egy utolsó délutánra.

A „Hozd el apádat is!” nosztalgia játék célja, hogy azok, akik látták a Népstadionban Albertet és Mészölyt, azok karöltve fiaikkal élvezzék az összecsapást. A bejáratnál elhelyezett regisztrációs pultnál személyigazolvánnyal hitelesítik a rokoni kapcsolatot, ezután a regisztrálók nyereménysorsoláson vesznek részt.

Továbbá a szervezők kampányt hirdettek a legkreatívabb szurkolói zászlók megtalálására. A cél, hogy minden drukker vigye el a szurkoló lobogóit a saját településének feltüntetésével, azt regisztrálja, majd akassza ki a stadionban. A zászlók közül kisorsolt nyertes település jutalma a második félidő kezdőrúgása és egy labda, amit az All Stars válogatott ír alá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik