Foci

Buzsáky börtönviselt csapattársat kaphat

A Newcastle United engedélyt adott Joey Bartonnak, hogy tárgyaljon a Queens Park Rangersszel.

A 28 éves játékosnak ugyan még egy éve hátravan a Szarkáknál, ám a nyáron az egyik közösségi portálon világgá „csiripelte” nemtetszését a klub ügyeit illetően, ennek következtében pedig pikk-pakk átadólistára került.

Érdekesség ugyanakkor, hogy mindezek ellenére a Newcastle eddigi mindkét bajnokiján a kezdőben jutott szóhoz.

Amióta kitették rá az eladó táblát, olyan klubokkal hozták szóba, mint a Manchester United vagy az Arsenal. Előbbibe nagy valószínűséggel nem férne be az egyszeres angol válogatott labdarúgó, utóbbi játékosait pedig rendesen aprította az első fordulóban, így a szurkolók minden bizonnyal nem látnák szívesen.

Legutóbb Buzsáky Ákos csapata, a Queens Park Rangers kereste meg Bartont, a Newcastle pedig engedélyt adott arra, hogy a felek tárgyaljanak. Kevin Nolan, a játékos egykori csapattársa mindeközben a másodosztályba csúszó West Ham Unitedbe csábítja a korábban a Manchester Cityt is erősítő futballistát.

Joey Barton pályafutását végigkísérték a balhék, több csapattársával is verekedett, vagy összetűzésbe keveredett, majd 2008. május 28-án féléves börtönbüntetésre ítélték, amiért unokatestvérével és egyik öccsével megvert egy férfit az egyik gyorsétterem előtt Liverpoolban. 77 napot töltött végül rács mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik