Foci

Nasri is a Citybe igazol

Az Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy a fiatal francia középpályást eladja a Manchester Citynek.

A dúsgazdag manchesteri klub nemrégiben csapott le Sergio Agüeróra, de szinte borítékolni lehetett, hogy még legalább egy nagyágyú érkezik az égszínkékekhez.

Roberto Mancini már csapata vasárnapi győzelme után abban reménykedett, hogy hétfőn pont kerülhet az ügy végére, ám az olasznak kicsivel tovább, keddig kellett várnia legújabb szerzeményére.

Az Arsenal hivatalos honlapján tette közzé, hogy elfogadta a City Samir Nasriért tett ajánlatát, amely angol lapértesülések szerint 24 millió fontot takar. A francia válogatott középpályás kedden még az Ágyúsokkal edzett, azonban már biztosan nem lesz csapata segítségére az Udinese otthonában szerdán sorra kerülő BL-selejtező visszavágóján – helyette az észak-angliai iparvárosban vesz részt orvosi vizsgálaton.

A 24 esztendős játékos három évvel ezelőtt érkezett Londonba, 86 mérkőzésen 18 találatot jegyzett. Nasri a Barcelonába távozó Cesc Fabregas után a második nagy vesztesége Arséne Wengernek a nyáron.

Könnyen megeshet egyébként, hogy tovább erősödik majd a már amúgy is bivalyerős Manchester City, mivel az olasz szakember korábban megpendítette, hogy a védelmen még lehetne mit csiszolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik