Foci

Bemutatták Falcaót Madridban

A csatárt - klubrekordot jelentő - 40 millió euróért igazolta le az Atlético Madrid. A kolumbiait hétfőn már hivatalosan is bemutatták.

A Portóval Európa-liga gólkirályi címet szerző támadó a Vicente Calderón Stadionban tartott bemutatáson a szintén új szerzemény, Gregorio Manzano mellett – aki hét év után lesz újra a Matracosok vezetőedzője – beszélt terveiről a kisebbik madridi csapatnál:

„Szeretnék ismét gólkirály lenni, de természetesen a csapat érdekei fontosabbak az enyéimnél. Nem érzek magamon nyomást amiatt, hogy az Atlético 40 millió eurót adott értem. Teszem, amit tennem kell.” – nyilatkozta Falcao, majd ezzel zárta gondolatait: „Boldog vagyok amiatt, hogy az Atlético leigazolt, és esélyt adott nekem. Remekül érzem magam emiatt, és ígérhetem, teljes odaadással fogok játszani.”

Úgy tűnik, ezen a hétvégén meg is mutathatja képességeit a 25 éves kolumbiai, a Real Sociedad ellen, feltéve, ha a játékosok megegyeznek a ligával, és nem halasztják el a Primera Division újabb fordulóját sztrájk miatt.

A kilences mezt kapó Falcaót több mint 15 ezer szurkoló köszöntötte:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik