Foci

Szabicsék a csoportkör küszöbén

Szabics Imre és a Sturm Graz a BATE Boriszov elleni 1-1-es idegenbeli döntetlen után szerdán hazai pályán vívhatja ki a BL-főtáblára való feljutást.

A Graz Fehéroroszországban elért értékes döntetlenjéből Szabics Imre gólpasszal vette ki a részét, az ő átadásából szerzte meg Weber az osztrák csapat gólját.

A Tőzsér Dánielt és Köteles Lászlót foglalkoztató belga Genk kedden fogadja az izraeli Maccabi Haifát, amely 2-1-es előnyt szerzett.

Lesz még egy magyar vonatkozású párharc: Kassai Viktor kedden a ciprusi APOEL és a lengyel Wisla Kraków összecsapásán fújja a sípot. A meccsre kiadott UEFA-bulletin szerint segítői Erős Gábor, Kispál Róbert, valamint Fábián Mihály, Bognár Tamás és Szabó Sándor lesznek.

A visszavágók előtt a cseh Viktoria Plzen áll a legjobban, mivel már Koppenhágában is nyerni tudott, mégpedig 3-1-re. Az Arsenalra izgalmas 90 (vagy 120 perc) vár, mivel csak 1-0-s előnnyel lép pályára az Udinese vendégeként.

Az utolsó selejtezőkör tétje a csoportkörbe jutás, de a vesztesek sem búcsúznak az európai kupaporondtól, a párharcokban alulmaradó csapatok az Európa Liga főtábláján folytatják szereplésüket.

Bajnokok Ligája, selejtező, 4. forduló, visszavágók:
Kedd:

APOEL (ciprusi)-Wisla Krakow (lengyel) 20:45 ó (az első meccsen: 0-1)
Genk (belga)-Maccabi Haifa (izraeli) 20:45 ó (1-2)
Malmö (svéd)-Dinamo Zagreb (horvát) 20:45 ó (1-4)
Villarreal (spanyol)-Odense (dán) 20:45 ó (0-1)
FC Zürich (svájci)-Bayern München (német) 20:45 ó (0-2)

Szerda:

Sturm Graz (osztrák)-BATE Boriszov (fehérorosz) 20:45 ó (1-1)
Viktoria Plzen (cseh)-FC Köbenhavn (dán) 20:45 ó (3-1)
Rubin Kazany (orosz)-Olympique Lyon (francia) 18 ó (1-3)
Benfica (portugál)-FC Twente (holland) 20:45 ó (2-2)
Udinese (olasz)-Arsenal (angol) 20:45 ó (0-1)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik